Wie zijn wij?

Wij zijn Roeland Dam en Gesina Joziasse. Wij zijn begin 2022 begonnen met kinder- en jeugdwerk in Wateringen. De Hervormde gemeente Wateringen gaf daarvoor de opdracht. We werken samen met de IZB: www.izb.nl.

We investeren in goede relaties tussen de kerk en het dorp. We hebben daarvoor mooie activiteiten in de wijk. Ook op onze thuislocatie, Plein 5, heten we jullie welkom. Onze activiteiten zijn voor kinderen, jongeren en hun ouders.

Roeland Dam:

Ik ben Roeland. Ik ben getrouwd met Hester. We hebben twee kleine dametjes rondlopen thuis, een tweeling. We wonen in Wateringen vlak achter de kringloop en fietsenmaker. Ik houd van koken, bordspellen, theater en sport. Ik hoop je snel te ontmoeten bij Thuis@plein5.

Gesina Joziasse:

Hoi, ik ben Gesina en ik ben getrouwd met Patrick en wij hebben samen drie tienerdochters. Vanaf december 2022 woon ik met mijn gezin in Wateringen. Ik hou van zingen, dansen, musical en koken. Ik hoop je snel te ontmoeten bij Thuis@plein5.

Meedoen of meer weten? Neem contact met ons op

thuis@plein5.nl

06-48586186